Provdax

Ni vet när man har tio kapitel i en bok att repetera inför ett prov och det ser så jäävla mycket ut så man orkar lixom inte börja. Det är sällan själva innehållet som är jobbigt utan just det psykiska berget som blir när man ser hur mycket det finns att göra. 
 
 
När man är klar känner man såhär:
 
 
Ain't no mountain high enough! I made it! :D

Deprimerande

Är inne på min trehundratolfte tekopp, sitter i soffan som en deg och har inte gjort något värdefullt alls. Mitt öra har fått rage på min stav och jag har för mycket slem i huvudet för att kunna få plats med informationen det står i böckerna jag borde läsa.

I dag är en sådan där dag jag vill åka till stallet och hänga över världens bästa häst som jag gråter för varje gång jag tänker på.

Jag ska nu ägna denna slow dag med att få fram lite typsnitt och placeringar till mina kommande, eller inte kommande, tattoos.

Värdefullt.
Jovars.

Nailspo


Inredning

När man har haft ett plugguppehåll som jag, blev det så himla lätt att sätta igång igen. Det började lite psykiskt motstridigt (som alltid, av vana) så jag tänkte - Läs 20min och ta rast sen. Nästa gång jag kollade på klockan hade över 1 timma bara paserat. Resten av dagen flög också bara i väg, med två giganstiskt tjocka böcker i knät. Otroligt.
 
I dag har jag däremot ett stort inspirationshål att fylla. Hade varit en perfekt dag att gå ut och shoppa. Jag har i stället spenderat säkert två timmar med att kolla inredningsprylar. First time ever actually. Men hur mysigt kommer det inte vara att ha sin egen lya med massa fina saker. Mitt hem kommer i alla fall vara det. Fint och mysigt.
 
Nu borde jag egentligen sätta igång och lära mig mitt bokföringsprogram som jag precis installerat men kan inte sluta förmå mig att tänka på  stora runda vinglas,  mysiga filtar,  fina förvaringslådor  och  tekoppar......
 
 

Nailspo

 

Podcast

Har en kopp citron- och ingefärste med honung och vitlöksklyftor laddade bredvid mig och nu ska jag lyssna på min favoritpodd Michaela Forni & Dasha 
 
Övriga familjen laddar bilen och är påväg ut till båten. Passar på att sola på någon klippa denna sista sommarhelg. Känns aningen deprimerande att lämnas hemma under skenet av datorskärmen.

Uppehåll

Jag är ganska slut efter första veckan på högskolan. Redan på torsdag har vi seminarium. Dessutom har jag givet dragit på mig en förkyldning. I kväll är det middagssittning på studentkåren och i morgon fyller min fina morfar år så jag hoppas att jag kvicknar till under dagen så jag kan ha lite roligheter och inte bara kämpa mot tunga ögonlock. Quickfix någon?
 
Som ni redan märkt är inte uppdateringen sådär kalasbra, inte alls minst 1 inlägg om dagen som jag bestämt. Därav rekommenderar jag, så att ni inte kikar in i onödan för det vore ju tråkigt, att ta ett uppehåll från den här platsen i en vecka, två eller tre så ses och hörs vi i en senare del!
 
Kram på er!

Högskola

Nu har skolan kört i gång och på kvällar och helger har vi under två veckor vår nollning, eller så kallade inslussning. Därav väldigt lite datortid. Min plan för högskolan är att vara organiserad. Är väldigt sugen på att rensa ut ett hyllplan i bokhyllan för att ha kurslitteraturen där så den slipper ligga och drälla så tråkigt på skrivbordet.

Gör en lista på lite bra-att-ha. (Funderar på att skaffa en pappersmapp att ha i väskan och en pärm hemma att ha alla lösblad i. Vad tror ni?)

 
Det man också behöver för en bra skoltid är en god natts sömn och en stor mugg kaffe.
 

Nailspo

 

Kommande festlig akademiker

God eftermiddag :)
 
I dag var det skolstart i Trollhättan, tog en lunch med två av mina nya klasskamrater och nu är jag hemma med en skön huvudvärk. Väldigt glad över att jag såg till att inte jobba i dag. Placerade mig i solstolen när jag kom hem nu när solen så fint är framme. 
 
I lördags körde vi säsongsavslutningen på The Docks och dagen efter (lagom goa och glada) tog vi brudar oss en fartfylld tur i skogen på hästapollarna :)